Rola dermatologica Derma Roller

Hover over an image to enlarge

99.00 lei
in stoc
+
Te sunam noi ?

Rola dermatologica are caracteristicile unui instrument medical, dar poate fi utilizată în siguranță și ușor la domiciliu. Rola dermatologica face pielea mai permeabilă, fără a se deteriora. Pielea se recuperează rapid după utilizare, dar până atunci pielea va avea o capacitate semnificativ mai mare de absorbție a lotiunilor.


Acele sunt foarte scurte (în funcție de modelul ales 0.3mm, 0.5mm sau 1.0mm), astfel încât singurul lucru pe care îl simțiți este o furnicături a pielii. Utilizați rolul dermatologic pe scalp cu cel puțin 12 ore înainte de tratament pentru a deschide porii și a face pielea mai permeabilă.


Proprietățile rolei dermale HGS:


192 microace de titan

Diverse lungimi ale acului

Creste absorbtia lotiunilor locale pentru cresterea eficacitatii

Design confortabil, ușor de utilizat

Livrat într-un recipient steril, etanș

Dureaza până la 6 luni când este utilizată zilnic


Instrucțiuni de utilizare


Alegerea rolei dermale

Toate lungimile pot fi utilizate pentru a crește eficiența lotiunilor de stimulare a creșterii părului. Cu toate acestea, atunci când nu ați folosit niciodată rola dermatologica pe scalp înainte, vă sfătuim să o utilizați pe cea de 0,3 mm. Celelalte lungimi sunt pentru utilizatorii cu experiență.


Dacă nu ați utilizat anterior o loțiune sau ați schimbat o loțiune diferită, vă sfătuim să nu folosiți rola dermică direct împreună cu loțiunea (nouă). Încearcă loțiunea timp de două săptămâni și vezi cum reacționezi la ea. Apoi puteți adăuga rolul dermatologica la regimul dumneavoastră.


Frecvență

În studiile privind eficacitatea, rolele dermice au fost folosite 1x pe săptămână. Deci, o frecvență relativ scăzută are deja un efect. Sfatul nostru este ca rola dermatologica sa fie utilizata nu mai mult de 2-3 ori pe saptamana, deoarece pielea are nevoie de timp pentru a se recupera dupa tratament.


Aplicare

Trebuie doar să treceti cu rola dermatologica ușor peste scalp, presiunea nu este necesară. Pentru un tratament adecvat, treceti în modele fixe de mai multe ori pe suprafața pe care doriți să o tratați.


Rola dermatologica face pielea mai permeabilă, fără a o deteriora. Pielea se recuperează foarte repede după utilizare, dar aceasta va avea în acel moment o capacitate semnificativ mai mare de absorbție a lotiunilor.


Se recomandă prudență atunci când combinați o loțiune cu o rolă dermatologica. Deoarece absorbția este mult mai puternică decât în mod normal, loțiunea poate provoca efecte secundare pe care în mod normal nu le aveți cu loțiunea. Gândiți-vă mai ales la iritarea scalpului. Așadar, aveti mare greija la modul în care pielea și corpul dumneavoastră răspund la ea.


Pentru a preveni acest lucru cât mai mult posibil, vă recomandăm să păstrați cel puțin 12 ore între utilizarea rolei dermatologice și a lotiunii. Deoarece loțiunile noastre au puține efecte secundare și cantități neglijabile de solvenți, loțiunea poate fi aplicată mai devreme, dar vă sfătuim să o faceti lent și să vedeți cum răspunde pielea dumneavoastră.


Curățenie

Clătiți rola dermatologica după fiecare tratament sub apă fierbinte de la robinet și agitați-o pentru uscare. Utilizați o concentrație de alcool pentru a o dezinfecta. Puneți rola dermatologica înapoi în cutie după utilizare. Din punct de vedere igienic, nu este recomandat să permiteți altora să utilizeze rolele derma.


Avertizare

Rola dermică nu trebuie utilizată niciodată atunci când suferiți de afecțiuni ale pielii sau leziuni ale pielii. Dacă pielea pare a fi sensibilă la tratament, opriți imediat utilizarea rolei dermatologice. Când simțiți simptomele utilizării dermarollerului în combinație cu utilizarea de loțiuni locale, opriți imediat utilizarea rolei dermatologice.


Comentarii

Rezultatele acestui produs pot varia de la o persoană la alta. Nu există nicio garanție a rezultatelor specifice, iar rezultatele pot varia. Produsele de creștere a părului au tendința de a da rezultate mai bune atunci când pierderea părului nu a progresat prea mult.


Folosesc rola dermatologica de aproape două luni în combinație cu loțiunea Neofollics (o folosesc de câțiva ani). Sunt foarte mulțumit de rezultate. Observ că părul meu crește mai repede, se înmulțește și se îngroașe. Sper că, după o mai mare utilizare, voi obține mai multă regenerare a parului.

Alb (20 octombrie 2018) despre rola dermatologica HGS (0,5 mm)


După ce am citit forumurile pentru perderea părului și multe articole despre efectele posibile ale rolei dermatologice pentru cei care suferă de pierderea părului, am decis să adaug acest instrument în regimul meu. Așa că am cumpărat rola dermatologica chinezesca ieftin și mi-a ajuns doar 1 săptămână, deoarece s-a fost spart în mijlocul acțiunii. Următorul lucru pe care l-am făcut a fost să-l cumpăr și să fiu foarte bucuros. Produs solid

Anar, Italia (11 iulie 2017) despre rola dermatologica HGS (1.0mm)Calitate excelentă pentru scalp! Folosesc acest lucru în combinație cu Nanoxidil.

Tomasz (4 ianuarie 2012)

Costul transportului se aplica per colet, indiferent de numarul de produse comandate.

Costul Livrarii Zona Bucuresti - Ilfov: 16 ron

Costul Livrarii Zona National: 16 ron

Poate esti interesat si de urmatoarele produse
Livrare rapida cu costuri mici

Cost transport 10 lei in Bucuresti
Cost transport 16 lei in provincie

Satisfactie garantata

Garantam o comunicare rapida si eficienta

Retur produse 14 zile

Oferim posibilitatea de a returna produsele in 14 zile fara explicatii.