Neofollics lotiune stimulatoare pentru cresterea parului

Hover over an image to enlarge

169.00 lei
in stoc
+
Te sunam noi ?

Lotiunea stimulatoare de crestere a parului de la Neofollics Hair Technology asigura o contribuție dovedită clinic pentru stimularea creșterii părului și prevenirea caderii parului. Ajuta de asemenea parul sa devina mai des si mai bogat.

Loțiunea conține o combinație de 11 ingrediente care, dovedit stiintific, combat pierderea parului in mai multe moduri:

 • moleculele de creștere a părului Adenozină, Vividină® și Aminexil®
 • 6 extrate puternice de plante, inclusiv Ecklonia cava si cetona de smeura
 • Acid hialuronic si Lipozomii pentru o absorbţie mai eficienta in scalpLoțiunea a fost testată dermatologic, nu este grasa, nu lasă urme și este, prin urmare, plăcută la utilizare.

Acest tratament este potrivit atat pentru barbati cat si pentru femei.

Continut: 100 ml, suficient pentru cel putin o luna.

Lotiune de stimulare a cresterii parului Neofollics

Lotiunea de stimulare a cresterii parului Neofollics ofera un tratament specific pentru căderea părului și pierderea ereditară a părului și este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Lotiunea stimuleaza cresterea parului si combate caderea parului. Ajuta de asemenea parul sa devina mai des si mai bogat.

Loțiunea conține o concentrație ridicată de 11 ingrediente active dovedite. Eficacitatea ingredientelor din această combinație a fost, de asemenea, demonstrată într-un studiu clinic. Pe lângă faptul că este eficienta, loțiunea este plăcută la utilizre și delicată cu piele.


Ingrediente active

Lotiunea Neofollics conține 6 extracte puternice de plante, 3 molecule biotehnologice de creștere a părului și 2 agenți de amplificare a absorbției. Fiecare ingredient activ a fost selectat pe baza cercetărilor științifice pentru a combate pierderea părului în mai multe moduri.

Molecule de creature a părului

Loțiunea conține moleculele de creștere a părului Adenozină, Vividină® și Aminexil®. Aceste molecule au un efect similar cu cel al Minoxidil-ului, dar fără efectele secundare.

 • Vividine: stimulează creșterea părului în mai multe moduri. Vividine permite deschiderea canalelor de potasiu (PCO), la fel ca Minoxidil. Aceasta determină ca părul să intre mai rapid în faza de creștere și ca faza de creștere să dureze mai mult. Vividine stimulează, de asemenea, aprovizionarea cu sânge a foliculilor de păr, permițând nutrienților să ajungă mai ușor la foliculi.
 • Aminexil: previne întărirea colagenului în jurul rădăcinii părului, făcând rădăcinile părului să se ancoreze mai ferm în scalp, reducând astfel pierderea parului.
 • Adenozina: studiile arată că aplicarea unei soluții de adenozină pe scalp poate permite o creștere îmbunătățită a părului la bărbați și femei. Comparativ cu Minoxidil, utilizatorii sunt mult mai mulțumiți de utilizarea Adenozinei în prevenirea caderii parului. Și spre deosebire de Minoxidil, adenozina nu are efecte secundare.


Extracte de plante

Extractele de plante din loțiune au un efect pozitiv asupra creșterii părului în mai multe moduri. Un mecanism important de acțiune este inhibarea dihidro-testosteronului (DHT). Transformarea testosteronului în dihidro-testosteron (DHT) este o cauză majoră a căderii părului (ereditar). DHT dăunează foliculilor de păr care sunt sensibili la DHT, determinându-i să producă fire de păr mai puține și mai subțiri.

 • Ecklonia cava: o alga din apele Coreei de Sud. Ecklonia cava este o alternativă naturală la Finasteride și Minoxidil. Conține o concentrație ridicată de substanță Dieckol, care are un efect de scădere a DHT și o concentrație ridicată de Dioxinodehydroeckol, care stimulează creșterea părului. Citiți mai multe în articolul nostru Ecklonia cava: o alternativă naturală la Finasteride și Minoxidil.
 • Cetonă de zmeura: extract de zmeură. Cetona de zmeura poate creste productia de IGF-1 (un factor de crestere asemanator insulinei), care stimuleaza cresterea foliculului de par. Studiile arată că o concentrație foarte scăzută a acestei substanțe are deja un efect semnificativ asupra creșterii părului. Citiți mai multe despre cetonă de zmeură.
 • Șofrănel: o plantă asemănătoare ciulinului. Șofrănelul stimulează creșterea părului în moduri diferite și suprimă factorul de creștere B-1, o peptidă care este asociată cu pierderea părului.
 • Sorbestrea: o plantă care aparține familiei trandafirilor. Sorbestrea stimulează creșterea părului prin prelungirea fazei de creștere a foliculilor de păr. Acesta suprimă Fibroblast Factor de creștere-5 (FGF-5), o proteină naturală care joacă un rol în tranziția (prea rapidă) a părului de la faza anagen la telogen.
 • Proantocianidina B2 (extract de semințe de struguri): un polifenol din semințe de struguri. Permite extinderea fazei de creștere, care asigură părul mai lung și o densitate mai mare a părului.
 • EGCG (Galat de epigalocatechină): un polifenol din ceaiul verde. EGCG inhibă procesul celei de-a 5a-reductază. Acest lucru îl face un inhibitor natural al DHT care stimulează creșterea părului.


Absorbție eficientă în scalp

Acidul hialuronic și lipozomii asigură faptul că loțiunea poate fi absorbită cu ușurință în scalp, astfel încât substanțele active să ajungă la foliculii de păr și să-și facă treaba.

 • Acid hialuronic: o substanță endogenă care se încadrează în categoria blocurilor de construcție a glucozei. Îmbunătățește absorbția lotiunii în scalp.
 • Lipozomi: încorporează substanțe active în nano-capsule, astfel încât acestea să poată fi mai ușor transportate către foliculii de păr.


Ușor și plăcut de utilizat

Deoarece o loțiune este aplicată direct pe scalp și lăsată sa fie absorbita, o loțiune este un tratament foarte eficient împotriva căderii părului. Utilizarea unei loțiuni necesită puțin mai multă muncă și dedicare decât, de exemplu, un șampon. Prin urmare, este important ca o loțiune să fie la fel de ușor și plăcută de utilizat și, desigur, să fie delicată cu scalpul.

Loțiunea Neofollics a fost testată dermatologic și nu conține coloranți, parfumuri, propilen glicol, parabeni etc. Orice iritare posibilă sau sensibilizare a scalpului este astfel redusă la minimum.

Lotiunea este absorbită rapid, nu este grasă și nu lasă urme. În plus, sticla are un pulverizator de bună calitate care simplifică aplicarea. Sticla mare de 100 ml conține suficientă loțiune pentru a putea fi folosi o lună.


Rezultate

Loțiunea neofolică a fost testată clinic și evaluată în conformitate cu aceleași metode științifice care au fost utilizate pentru evaluarea Finasteridei și Minoxidilui. Subiecții de test cu Alopecia Androgenetica au folosit loțiunea Neofollics timp de 3 luni. Ei au aplicat loțiunea conform recomandărilor, de două ori pe zi. 75% dintre subiecți au experimentat o imbunatatire a creșterii părului. Și pentru 76% a existat o reducere a caderii parului. Efectul combinat a fost observat la 59% dintre utilizatori: atât stimularea creșterii părului, cât și reducerea pierderii părului. În total, 92% dintre utilizatori au înregistrat o îmbunătățire. Doar 8% nu au avut un efect vizibil.


Instrucțiuni de utilizare

Aplicați cantitatea recomandată de loțiune pe scalp unde părul se subțiază:

Crestet: 3 spray-uri

Coroana: 3 spray-uri

Tample: fiecare 2 spray-uri

Masati loțiunea și lăsați-o să fie absorbita. Nu spălați părul în decurs de 3 ore după tratament. Utilizarea produselor de styling este posibilă după ce loțiunea a fost absorbita.

Efectuati tratamentul de două ori pe zi pentru rezultate optime, de preferat dimineața și seara.

După utilizare, puneți capacul înapoi pe duză.

Cu o loțiune, este important să o aplicați cu generozitate pentru a compensa "pierderea" lotiunii în firele de păr. Cu o sticlă de 100 ml veți avea suficientă loțiune pentru cel puțin o lună și o veți folosi regeste.

După trei luni, primele efecte pot fi observate. Pierderea parului ar trebui să fie scăzută și firele de păr noi încep să crească din nou mai puternice și mai groase. Efectul va fi mai puternic pe parcursul a 6-12 luni. Continuați tratamentul pentru a menține rezultatele.

Ingrediente

Apa, etanol, Magnesium aluminum silicate, extract de Ecklonia cava, Diaminopyrimidine oxide, Aminexil®, extract de seminte de Vitis vinifera, Pyrrolidinyl diaminopyrimidine oxide (Vividine®), adenozină, Extract de frunze de Camellia sinensis (EGCG), Extract de rădăcină Sanguisorba officinalis, Extract de flori de Carthamus tinctorius, cetona de zmeura, Acid hialuronic, Lecitina (lipozomi), Gumă xantan, Glicerină, Acidul levulinic, Sodiu levulinat, Benzoat de sodiu, Sorbat de potasiu.


Intrebări frecvente

Pot folosi lotiunea Neofollics in combinatie cu lotiunea mea actuala?

Lotiunea poate fi combinata cu alte lotiuni pentru cresterea parului, de exemplu, folosind unul dimineata si celalalt seara. Nu se recomandă aplicarea ambelor loțiuni în același timp.

Vreau să încep să folosesc această loțiune. Pot trece imediat de la lotiunea mea actuala la lotiune Neofollics?

Dacă utilizați în prezent o loțiune și căutați să treceți la loțiunea Neofollics, vă sfătuim să utilizați mai întâi ambele loțiuni timp de 2 săptămâni. De exemplu, folosind lotiunea Neofollics dimineața și o loțiune Spectral seara. După aceste 2 săptămâni, pielea dumneavoastra va fi obișnuita cu ea și puteți începe să utilizați lotiunea de Neofollics de două ori pe zi.

Această loțiune durează mai mult, deoarece este vorba de 100 ml în loc de 60 ml?

Majoritatea lotiunilor conțin 60 ml, suficient pentru o lună. Aplicarea cu generozitate a unei loțiuni poate avea un efect mai puternic. Acesta este motivul pentru care Neofollics a optat pentru utilizarea unei cantități mai mari per sticlă pentru rezultate maxime. Cât durează o loțiune în cea mai mare parte depinde de zona care necesită tratament. Dacă tratați doar tamplele sau coroana, o sticlă va dura mai mult de 2 luni.

Cu ce alte produse pot combina lotiunea Neofollics?

Lotiunea Neofollics se combină bine cu alte produse împotriva pierderii părului, cum ar fi un șampon. Pentru a ajusta tratamentele, unul cu altul, cât mai bine posibil in ceea ce priveste ingredientele active, vă recomandăm să combinați produsele din gama Neofollics. Iată ceea ce vă recomandăm în diferite etape ale caderii parului.


Sfaturi

 • Utilizarea produselor de styling este posibilă după ce loțiunea a fost absorbită în scalp
 • Nu spălați părul în decurs de 3 ore după aplicare
 • Spălați-vă pe mâini după utilizare
 • Depozitați-o la temperatura camerei
 • A nu se lăsa la îndemâna copiilor
 • Numai pentru adulți
 • Nu trebuie utilizate de femeile însărcinate sau care alăptează
 • Evitați contactul cu ochii

Comentarii

Rezultatele acestui produs pot varia de la o persoană la alta. Nu există nicio garanție a rezultatelor specifice, iar rezultatele pot varia. Produsele de creștere a părului au tendința de a da rezultate mai bune atunci când pierderea părului nu a progresat prea mult.Sunt un bărbat de 60 de ani și am avut un transplant de păr acum 12 ani. Am observat că imi pica din nou părul. Am cumpărat produsele din linia Neofollics, șampon, balsam și loțiune. Sigur, am observat rezultatul.

Am cumparat de asemenea casca cu laser, a fost scumpa, dar cu siguranță merită banii! Este important combinația dintre casca și Neofolice.

de Vreught, Zoetermeer (9 iulie 2018) despre loțiunea Neofollics (NL)


Am folosit lotiunea Neofollics timp de un an si sunt extrem de multumit de rezultat! Sper ca o sa imi mai creasca, așa că voi cumpăra un dermaroller.

Alb, Olanda (24 iunie 2018) despre loțiunea Neofollics (NL)


După trei luni de utilizare intensă a lotiunii, pierderea parului meu sa oprit complet! Pot spune doar că sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute până acum! Loțiunea este mai groasă decât alte loțiuni, dar este ușor absorbită în scalp. Odată ce am avut un pulverizator înfundat, dar specialistul în creșterea părului mi-a furnizat un pulverizator de înlocuire

Julien, Utrecht (21 iunie 2016) despre loțiunea Neofollics (NL)

Costul transportului se aplica per colet, indiferent de numarul de produse comandate.

Costul Livrarii Zona Bucuresti - Ilfov: 16 ron

Costul Livrarii Zona National: 16 ron

Livrare rapida cu costuri mici

Cost transport 10 lei in Bucuresti
Cost transport 16 lei in provincie

Satisfactie garantata

Garantam o comunicare rapida si eficienta

Retur produse 14 zile

Oferim posibilitatea de a returna produsele in 14 zile fara explicatii.