Dandrene sampon anti-mătreață

Hover over an image to enlarge

139.00 lei
in stoc
+
Te sunam noi ?

Samponul Dandrene anti-mătreață este un șampon exfolian, cu tehnologie contra matretii avansată. Este formulată pentru persoanele care suferă de mătreață, uleiuri, mâncărime și scalp iritat. Acest șampon conține ingrediente cu proprietăți antibacteriene și antifungice, controlează producția excesivă de grăsimi, calmează iritarea și inflamația scalpului și exfoliază în mod natural scalpul.


Dimensiune: 205 ml


Dandrene sampon anti-mătreață

Samponul Dandrene revitalizează și hrănește părul cu aminoacizi și vitamine, în timp ce liniștește inflamația și mâncărimea. Ajută la eliminarea matreții prin trei metode de acțiune dovedite de mai multe studii clinice și de cercetare:


  • tehnologie antifungică care inhibă ciupercile care produc matreata
  • reglează excesul de grăsimi care hrănește aceste ciuperci
  • furnizează nutrienți pentru a regenera și reconstrui părul și scalpulAcesta conține un număr mare de ingrediente care ajută la eliminarea scalării constante, zgârieturilor, roșeață, grăsime și miros asociate cu matreata, printre altele:


Zinc pyrithione: Agent antibacterian și antifungic. Poate reduce infecțiile bacteriene sau fungice ale scalpului care pot provoca matreata datorită dermatitei seboreice

Acid glicolic: Agent antibacterian și antifungic. Exfoliant excelent care ajută la eliminarea celulelor moarte.

Acidul Shikimic: Are proprietăți antiseptice și antibacteriene.

Acid ursolic: Promovează creșterea părului, deoarece poate stimula circulația sângelui în scalp și activarea keratinocitelor.Potrivit pentru părul gras și procesul de scalare a pielii cauzate de dermatită seboreică, dermatită atopică, pitiriazis versicolor, tinea capitis, psoriazis și mătreață persistentă la nivelul scalpului cu inflamație și mâncărime.

Instrucțiuni de utilizare

Pentru cele mai bune rezultate, aplicați șamponul pe părul umed, spumă și clătire. Apoi repetați și lăsați-l pe scalp timp de 1 - 2 minute. Dandrenul trebuie utilizat de 3-4 ori pe săptămână. Utilizați numai după cum este necesar pentru a controla mătreața.


Nu utilizați pe piele ruptă sau inflamată. Nu mai utilizați dacă starea se agravează sau nu se îmbunătățește în două săptămâni.

Ingrediente

Apă, laurilsulfosuccinat de sodiu, lauroil sarcosinat de sodiu, lauroil sarcosinat de sodiu, trietanolamină, acid glicolic, cocamidă mea, stearat de gliceril, distearat de peg-150, piritionă de zinc, silicat de trometamină magneziu aluminiu, citrat de sodiu, diizethionat de hexamidină, proteină lupină hidrolizată, caprilicilglicol , fenoxietanol, butilen glicol, extract de peelină (punica granutum), acid shikimic, acid ursolic, tioxolon, ulei emu, parfum, benzoat de benzii, hidroxizohexil 3-ciclohexen carboxaldehidă, limonen, albastru 1 (ci 42090).


Comentarii


Rezultatele acestui produs pot varia de la o persoană la alta. Nu există nicio garanție a rezultatelor specifice, iar rezultatele pot varia. Produsele de creștere a părului au tendința de a da rezultate mai bune atunci când pierderea părului nu a progresat prea mult.

Costul transportului se aplica per colet, indiferent de numarul de produse comandate.

Costul Livrarii Zona Bucuresti - Ilfov: 16 ron

Costul Livrarii Zona National: 16 ron

Livrare rapida cu costuri mici

Cost transport 10 lei in Bucuresti
Cost transport 16 lei in provincie

Satisfactie garantata

Garantam o comunicare rapida si eficienta

Retur produse 14 zile

Oferim posibilitatea de a returna produsele in 14 zile fara explicatii.