Dandrene anti-mătreață balsam

Hover over an image to enlarge

139.00 lei
in stoc
+
Te sunam noi ?

Dandrene anti-mătreață se recomandă după spălarea părului cu șampon Dandrene anti-mătreață.


Balsamul calmează scalpul, reduce senzația de mâncărime și oferă un sentiment de revigorare. Balsamul funcționează activ împotriva matreții și previne mătreața recurentă pe scalp. În plus, balsamul vă face părul mai moale și hidratează părul.

Dandrene anti-mătreață balsam

Dandren anti-mătreață balsam conține un număr mare de ingrediente pentru a calma scalpul și pentru a preveni matreata, printre altele:


Pirithionul de zinc: un agent antibacterian și antifungic. Poate reduce orice infecții bacteriene sau fungice ale scalpului care pot provoca matreata datorită dermatitei seboreice

Aloe Barbadensis: întărește și îngroșă părul și împiedică subțierea. Are proprietăți naturale de hidratare care împiedică pierderea apei transepidermale, combaterea uscăciunii scalpului

Complexul Keratin: proteine care repară părul din interior, întărindu-l

Polisilicone-15: după un tratament de exfoliere (îndepărtarea celulelor moarte ale pielii), scalpul este sensibil la razele UVB. Polisilicone-15 protejează scalpul sensibil la razele UVB după un tratament de exfoliere.

Instrucțiuni de utilizare

Aplicați balsamul după spălarea părului cu șampon Dandrene anti-mătreață. Lăsați balsamul timp de 1-2 minute. Apoi, clătiți-vă părul.

Ingrediente

Apă, piritionă de zinc, alcool cetearilic, amodimeticonă, clorură de behentrimoniu, esteri cetilic, extract de frunze de aloe barbadensis, keratină, keratină hidrolizată, denat de alcool, mentol, ulei de mentă piperită, trideceth-12, clorură de cetrimoniu, edetate disodică, polisiliconă -15, capriil glicol, metilizotiazolinonă, parfum, benzoat de benzii, hidroxiizohexil 3-ciclohexen carboxaldehidă, limonen.


Comentarii

Rezultatele acestui produs pot varia de la o persoană la alta. Nu există nicio garanție a rezultatelor specifice, iar rezultatele pot varia. Produsele de creștere a părului au tendința de a da rezultate mai bune atunci când pierderea părului nu a progresat prea mult.

Costul transportului se aplica per colet, indiferent de numarul de produse comandate.

Costul Livrarii Zona Bucuresti - Ilfov: 16 ron

Costul Livrarii Zona National: 16 ron

Livrare rapida cu costuri mici

Cost transport 10 lei in Bucuresti
Cost transport 16 lei in provincie

Satisfactie garantata

Garantam o comunicare rapida si eficienta

Retur produse 14 zile

Oferim posibilitatea de a returna produsele in 14 zile fara explicatii.