Beaver spray de fixare a fibrelor de păr

Hover over an image to enlarge

59.00 lei
in stoc
+
Te sunam noi ?

Spray-ul de îngrijire a fibrelor dezvoltat Beaver Professional este o completare perfectă a Beaver keratin fibre de constructie a parului. Pulverizatorul mărește legătura dintre fibrele de păr și propriul păr, pentru a ajuta fibrele să reziste vântului, ploii și transpirației.


Conținut: 120 ml

Spray fixativ pentru fibrele de par

Spray-ul de menținere a fibrelor este un spray fin, formulat special pentru a crește legătura dintre fibrele de păr și propriul păr, asigurând rezultate mai lungi. În plus, ingredientele derivate în mod natural, cum ar fi vitamina B5, înmoaie și condiționează părul și fibrele optin pentru un aspect complet natural.


Când spray-ul s-a uscat, puteți chiar să vă periați părul pentru un stil mai moale, în timp ce sprayul își păstrează puterea.

Instrucțiuni de utilizare


După aplicarea fibrelor de par, se poate aplica spray-ul de susținere a fibrelor. Țineți sprayul de 25-30 cm de păr și folosiți spray-uri scurte până când se obține fixarea dorită. Dacă doriți să vă faceți părul mai moale, puteți să vă spălați părul. Pulverizatorul menține fibrele de păr în poziție.


Pulverizatorul poate fi aplicat din nou, dacă este necesar, pe tot parcursul zilei. Cu o utilizare medie, puteți folosi o sticlă timp de aproximativ două luni.


Sprayul fixativ poate fi spălat cu șampon.


Pentru a aplica fibrele de păr și mai ușor și cu precizie, puteți utiliza optimizatorul pentru păr și aplicatorul de fibre de păr. Optimizatorul de păr este un accesoriu special conceput pentru a aplica perfect fibrele de păr de-a lungul părului. Aplicatorul pentru fibre de păr este un dispozitiv care poate fi pus pe sticla cu fibre de păr pentru a facilita dispersarea precisă și uniformă a fibrelor pe păr.

ingrediente

Alcool, Copolimer de acrilat de amoniu, Butilenglicol, Dibenzoat de propilenglicol, Parfum, Pantenol, Benzofenon-3, Cetrimoniu clorură.


Comentarii

Rezultatele acestui produs pot varia de la o persoană la alta. Nu există nicio garanție a rezultatelor specifice, iar rezultatele pot varia. Produsele de creștere a părului au tendința de a da rezultate mai bune atunci când pierderea părului nu a progresat prea mult.Spray-ul de fixare este cu siguranta indispensabil! Când utilizați fibre de păr. Fie ploaie, vânt parul rămâne întotdeauna intact! Foarte recomandat!

Janez Wattimena, Olanda (10 mai 2017)Din cauza operatiei cerebrale am cateva cicatrici pe cap si mai mult am avut o infectie in foliculii de par cu pierderea permanenta a parului ca urmare (asa ca un sunt chel). Prin folosirea fibrelor de păr pot camufla aceste locuri, iar spray-ul asigură că totul rămâne în poziție.

Eef, Belgia (19 ianuarie 2017)Sprayul funcționează perfect. Mult mai bine decât pulverizarea obișnuită a părului.

Prin urmare, fibrele rămân perfecte.

M, Olanda (14 octombrie 2014)

Costul transportului se aplica per colet, indiferent de numarul de produse comandate.

Costul Livrarii Zona Bucuresti - Ilfov: 16 ron

Costul Livrarii Zona National: 16 ron

Livrare rapida cu costuri mici

Cost transport 10 lei in Bucuresti
Cost transport 16 lei in provincie

Satisfactie garantata

Garantam o comunicare rapida si eficienta

Retur produse 14 zile

Oferim posibilitatea de a returna produsele in 14 zile fara explicatii.