Beaver optimizor pentru linia parului

Hover over an image to enlarge

29.00 lei
in stoc
+
Te sunam noi ?

Optimizatorul de păr este special conceput pentru a aplica fibrele de păr de-a lungul liniei părului. Acest optimizator vă asigură că linia perfectă de par poate fi realizată rapid și fără efort. Prin urmare, este nevoie de mai puțin timp și efort pentru a obține un rezultat natural.


Un pachet conține un optimizator de păr Beaver Professional.


instrumentul de optimizare a liniei parului


Optimizatorul de păr este un dispozitiv util pentru a aplica fibrele de păr de-a lungul liniei părului. Cu fibre de păr keratin Beaver Professional puteți să vă faceți ușor părul mai gros și să acoperiți zonele de subțiere ale de pe scalp.


Atunci când există o pierdere a părului la linia părului, este important să creați o linie naturală. Acest lucru este foarte posibil prin împrăștierea fibrelor de păr de-a lungul părului și ștergerea părților excesive de păr cu mâna. Dar pentru a face acest lucru este nevoie de timp, plus este mai greu pentru sa obțineti un efect natural. De aceea ar trebui să folosiți optimizatorul de păr. Se asigură că linia de păr va părea întotdeauna naturală.

Instrucțiuni de utilizare


Plasați optimizatorul pentru păr pe frunte unde doriti să creați o linie a parului. Puneți sfaturile optimizatorului puțin între firele de păr.


Apoi aplicați fibrele de păr de-a lungul optimizatorului de păr. Îndepărtați optimizatorul de păr și vedeți dacă este creată linia de păr dorită. Dacă nu, repetați pașii anteriori.


Pentru a aplica fibrele de păr și mai precis și mai eficient, puteți utiliza aplicatorul pentru fibre de păr. Acesta este un dispozitiv pe care îl puteți pune pe sticla de fibre de păr. Aplicatorul face mai ușor să se disperseze fibrele de păr mai precis și mai uniform pe zonele de subțiere.După aplicarea fibrelor de păr, puteți folosi pulverizatorul de fibre pentru a menține fibrele de păr la locul lor pe tot parcursul zilei.


Comentarii

Rezultatele acestui produs pot varia de la o persoană la alta. Nu există nicio garanție a rezultatelor specifice, iar rezultatele pot varia. Produsele de creștere a părului au tendința de a da rezultate mai bune atunci când pierderea părului nu a progresat prea mult.

Costul transportului se aplica per colet, indiferent de numarul de produse comandate.

Costul Livrarii Zona Bucuresti - Ilfov: 16 ron

Costul Livrarii Zona National: 16 ron

Livrare rapida cu costuri mici

Cost transport 10 lei in Bucuresti
Cost transport 16 lei in provincie

Satisfactie garantata

Garantam o comunicare rapida si eficienta

Retur produse 14 zile

Oferim posibilitatea de a returna produsele in 14 zile fara explicatii.