Beaver keratin sampon pentru cresterea parului

Hover over an image to enlarge

69.00 lei
in stoc
+
Te sunam noi ?

Samponul de îngroșare a părului Keratin este un șampon pentru curățarea ușoară fără sulfați. Îți lasă părul și scalpul să se simtă curat și sănătos și creează un mediu optim pentru o creștere sănătoasă a părului.

Conținut: 200 ml


Keratin sampon de ingrosare

Beaver's sampon de îngroșare a părului de cheratină este un șampon foarte blând dezvoltat pentru persoanele cu păr subțire sau care doresc un păr mai gros și mai bogat. Șamponul nu conține substanțe nocive care se găsesc frecvent în șampoane ieftine, cum ar fi siliconii, sulfații (SLS), parabenzii și fosfații.


Șamponul creează o bază bună pentru creșterea sănătoasă a părului prin eliminarea seiului de pe scalp. Îngroșă părul deoarece aduce proteina de keratină în arborele de păr, pentru a face părul mai tare și mai gros. Keratin face ca părul să fie mai puțin predispus la rupere.

Instrucțiuni de utilizare

Masați ușor șamponul și lăsați-l câteva minute, apoi spălați-va cu apă. Pentru rezultate optime, poate fi folosit mai frecvent.


Șamponul de îngroșare a părului poate fi folosit în fiecare zi, fie în combinație cu alte șampoane, cum ar fi șamponul Revita sau Neofollics.


Ingrediente

Apă, laurilsulfonat de sodiu, cocamidopropil betaină, cocoil isethionat de sodiu, laurilsulfosuccinat de sodiu, glicerină, lauroil sarcosinat de sodiu, dioleat de metilglucoză peg-120, glicol distearat, parfum, ulei de ricin hidrogenat peg-40, hidrogenat de colagen, clorură de guar hidroxipropiltrimoniu, poliquaternium-7, polyquaternium-10, pantenol, keratină, ppg-28-buteth-35, metilclorizotiazolinonă metilizotiazolinonă, tetrasodium edta, ci19140, ci15985.


Comentarii

Rezultatele acestui produs pot varia de la o persoană la alta. Nu există nicio garanție a rezultatelor specifice, iar rezultatele pot varia. Produsele de creștere a părului au tendința de a da rezultate mai bune atunci când pierderea părului nu a progresat prea mult.Sampon foarte bun, face părul mai puternic și îi conferă volum. Are miros plăcut. Sunt foarte multumit.

Dagaz, Germania (30 iunie 2016)Eu folosesc acest produs timp de o lună și trebuie să spun că este un produs minunat! Îți face părul gros și scoate toată murdăria. Înainte de a folosi acest șampon, a trebuit să-mi spăl părul în fiecare zi, dar acum îmi pot spăla părul o dată pe săptămână și păstrează și aspectul bun! Îi dă părului o strălucire sănătoasă și naturală! În comparație cu inainte, nu mai am părul neted! Foarte recomandat!!!!

Celen, Olanda (29 mai 2015)Serviciu rapid, bine ambalat în timpul livrării.

Nu pot trăi fără Beaver Keratin .. foarte recomandat! Trebuia sa-mi spal parul in fiecare zi cu alte sampoane pentru ca aveam parul gras. Acum folosesc Beaver Keratin am părul fără ulei il folosesc de două ori pe săptămână! IDEAL și total fericit cu acest șampon!

Susan, Olanda (28 martie 2013)

Costul transportului se aplica per colet, indiferent de numarul de produse comandate.

Costul Livrarii Zona Bucuresti - Ilfov: 16 ron

Costul Livrarii Zona National: 16 ron

Livrare rapida cu costuri mici

Cost transport 10 lei in Bucuresti
Cost transport 16 lei in provincie

Satisfactie garantata

Garantam o comunicare rapida si eficienta

Retur produse 14 zile

Oferim posibilitatea de a returna produsele in 14 zile fara explicatii.