Beaver keratin fibre de construcție a părului, 28 grame

Hover over an image to enlarge

159.00 lei
in stoc
+
Te sunam noi ?

Keratin fibre de constructie a parului sunt soluția perfectă pentru a transforma aspectul de subtiere al parului într-un timp scurt. Fibrele de păr aderă la firele de păr existente și fac părul să pară mai gros și mai bogat.


Fibrele minuscule sunt fabricate din proteine naturale. Efectul arată natural și este invizibil pentru alte persoane. Prin urmare, fibrele de păr oferă un impuls de încredere în multe persoane. Fibrele de păr rămân la locul lor pe tot parcursul zilei, nu lasă urme și, mai ales după fixare, sunt rezistente la vânt, ploaie și transpirație.


Fibrele de păr dezvoltate de Beaver Professional sunt de cea mai înaltă calitate. Specialistul pentru creșterea părului este un importator direct al companiei Beaver Professional în Europa de Vest, permițându-ne să oferim aceste fibre de păr la un preț mult mai ieftin decât alte mărci precum Toppik și Nanogen.


Comandați culoarea care seamănă foarte mult cu culoarea părului. Când aveți o culoare de păr care se încadrează între două culori de păr disponibile, amestecați două culori.


Fibrele de păr sunt disponibile într-un pachet de 28 grame și 12 grame. În cazul utilizării normale, 28 de grame sunt suficiente pentru aproximativ 2 luni.
keratin fibre de construcție a părului

Pentru cine si pentru ce sunt cele mai potrivite fibre de par?

Fibrele de păr reprezintă o soluție cosmetică pentru a camufla pierderea părului sau părul subtire. Fibrele de păr asigură părul mai gros și mai plin de aspect. Acestea pot fi folosite în cazul densității scăzute a părului, a părului subțire, zonelor unde s-a instalat chelia cum ar fi tamplele și coroana. Fibrele de păr sunt potrivite pentru bărbați și femei și pot fi folosite atât pentru păr lung, cât și pentru păr scurt.


Este important ca fibrele de păr să poată adera la firele de păr existente. În cazul în care părul tăiat gresit de frizer sau este un loc chel, fără păr, fibrele de păr nu vor avea suficientă prindere. Când pe un loc chel nu mai creste parul, fibrele de păr se vor așeza pur și simplu pe partea superioară a scalpului. Acest lucru face ca spotul să fie mai puțin vizibil, însă acesta oferă un aspect "mai complet" și poate părea nenatural.


Fibrele de păr pot fi, de asemenea, utilizate pentru tratamentul creșterii parului vopsit, deși fibrele nu au fost special concepute pentru acest scop.


Fibrele de păr pot fi utilizate perfect în plus față de celelalte produse. Pe termen scurt, fibrele de păr camuflează firele mai subțiri, în timp ce în combinație cu o loțiune stimulatoare de creștere a părului, șampon etc., pierderea părului poate fi redusă, iar creșterea părului este stimulată.Ce sunt fibrele de păr?

Fibrele de păr sunt fabricate din keratină, aceeași proteină naturală ca cea a firelor de păr. Prin urmare, fibrele de păr arată ca părul real și sunt invizibile pentru alte persoane. Fibrele arată cam ca o pulbere, dar sub microscop se vede că sunt fibre mici.


Prin intermediul electricității statice, fibrele aderă la firele de păr disponibile, ca și cum ar fi mici magneți. Aceasta înseamnă că și cel mai subțire (vellus) păr se va transforma într-un păr mai plin, mai gros. Astfel, părul va începe să fie mai plin, în general, petele mai subțiri vor fi mai puțin vizibile.


Cum sa folosiți fibrele de păr?

Fibrele de păr sunt ușor de aplicat prin menținerea sticlei cu capul în jos și agitand-o ușor în jurul suprafețelor care necesită tratament. Într-o chestiune de secunde, mii de fibre minuscule de păr se amestecă cu propriul dumneavoastra păr. Atunci când fibrele de păr sunt stropite ușor peste păr, fibrele vor adera la firele de păr prezente. După aplicare, fibrele trebuie împrăștiate prin atingerea ușoară a părului cu ajutorul vârfurilor degetului.


Fibrele de păr sunt disponibile în 9 culori de păr. Comandați culoarea care seamănă foarte mult cu culoarea părului. Când aveți o culoare de păr care se încadrează între două culori disponibile pentru păr, amestecarea a două culori vă va oferi rezultatul cel mai natural.


Când este aplicat corect, fibrele vor rămâne în poziție pentru o zi întreagă. Mai ales când se utilizează pulverizatorul de fibre. Acest lucru asigură o aderență îmbunătățită a fibrelor la păr și o fixare foarte puternică, astfel încât să puteți fi 100% siguri, chiar și în ploaie și vânt. Fibrele de păr sunt spalabile cu șampon.


Citiți instrucțiunile de mai jos pentru aplicarea exactă pas cu pas.


Rezultat

Fibrele de păr asigură o imagine mai groasă și mai completă a părului și a zonei de camuflaj de pe cap, unde parul creste mai puțin și / sau mai subțire. Fiindcă fibrele de păr sunt fabricate din keratină, ele se amestecă cu ușurință cu propriul dumneavoastra păr pentru un aspect natural.


Aplicarea va fi mai ușoară și mai rapidă după o anumită practică. Prin urmare, citiți cu atenție sfaturile și informațiile de pe această pagină pentru un rezultat final satisfăcător.


Instrucțiuni de utilizare


Pregătirea bună este de mare importanță. Aplicarea fibrelor de păr se face în câteva pasi simpli. Acest lucru este explicat în cele ce urmează. Mai aveți întrebări după citirea acestor pași? Continuați să citiți cei 4 pași, aici veți găsi foarte multe instrucțiuni și sfaturi de utilizare.


Preparare


  • Alegeți fibrele potrivite pentru culoare purului dumneavoastra. Dacă este necesar, combinați două culori pentru obținerea celui mai bun rezultat.
  • Asigurați-vă că părul este uscat când sunt aplicate fibrele de păr.
  • Când utilizați gel, aplicați-l înainte de a utiliza fibrele de păr și lăsați gelul să se usuce bine în primul rând.
  • Aranjati-va părul.
Pasul 1

Deșurubați capacul de protecție, agitați ușor flaconul cu fibre de păr în sus și în jos și presărați fibrele de păr pe zonele dorite pe cap până când pielea nu mai este vizibilă. Dacă doriți, întregul păr poate fi tratat.


Este mai bine să utilizați mai puține fibre de păr decât prea multe. Prin urmare, cel mai bine este să aplicați fibrele de păr în mai multe etape, decât într-o singură mișcare.


Când utilizați o combinație de două culori, începeți cu cea mai întunecată culoare.


Pentru a putea aplica fibrele de păr chiar mai ușor, mai bine direcționate și mai eficiente, se poate utiliza aplicatorul de fibre de păr la îndemână. Când folosiți aplicatorul, este recomandat să agitați în mod regulat flaconul de fibre de păr, astfel încât fibrele de păr să-și păstreze structura liberă.


Optimizatorul de păr vă ajută să creați rapid și ușor o coafura cat mai naturală.


Pasul 2

Priviti rezultatul. Dacă este necesar, aplicați un alt strat de fibre de păr până când se obține rezultatul dorit.


Apăsați ușor părul pentru a întinde fibrele. Puteți, de asemenea, periați părul ușor și superficial folosind degetele sau o perie grosieră.


Pasul 3

Aplicați pulverizatorul de fibre în zonele tratate și / sau pe întregul păr. Păstrați o distanță de aproximativ 30 cm atunci când faceți acest lucru.


Fibrele de păr pot rămâne pe tot parcursul zilei. Desigur, pentru aceasta, sfatul trebuie urmat cu atenție. Fibrele de păr pot fi clătite prin spălarea părului cu șampon.


Pasul 4

Bucurați-vă de un cap plin de păr!


Doriți să citiți mai multe despre utilizarea fibrelor de păr? Citiți mai jos.Aplicare practică / aplicarea pe păr


La fel ca și styling-ul unei tunsori, aplicarea fibrelor de păr necesită o anumită practică și va deveni întotdeauna mai ușor de făcut. În timp ce probabil veți avea nevoie de până la cincisprezece minute pentru prima dată să aplicați fibre de păr, veți fi în curând capabili să faceți acest lucru în câteva minute.


Stropiți ușor fibrele de păr astfel încât să se împrăștie ușor pe părul existent. Dacă este necesar, utilizați aplicatorul pentru fibre de păr pentru a aplica fibrele mai uniform și mai bine direcționate.


Stilul părului dorit. Foarte important este faptul că fibrele de păr sunt aplicate pe părul complet uscat. Când utilizați gel, faceți acest lucru înainte de utilizarea fibrelor de păr și asigurați-vă că a fost uscat corespunzător înainte de a aplica fibrele.


Fibrele de păr sunt disponibile în 9 culori. Utilizați culoarea care seamănă cel mai mult cu culoarea părului dumneavoastra sau amestecați două culori. Când utilizați o combinație de două culori, începeți cu cea mai întunecată culoare.


Deșurubați capacul flaconului cu fibre de păr. Acum vedeți un capac cu găuri mici. Țineți sticla, cu deschiderea complet orientată în jos, deasupra zonei pe care doriți să o acoperiți și agitați sticla în sus și în jos. Presăriți fibrele de păr pe zonele dorite până când pielea nu mai este vizibilă. Utilizați mâna liberă pentru a ghida aplicația și utilizați o oglindă pentru a putea vedea mai bine care sunt încă zonele care necesită îngroșare. Nu este o problemă atunci când fibrele ajung în părul înconjurător, acestea nu vor fi vizibile. Dacă este necesar, utilizați fibrele de păr cu capul în jos pentru a împiedica accesul fibrelor în ochi.


Folosiți aplicatorul de fibre pentru a aplica fibrele de păr? Apoi, este recomandabil să agitați în mod regulat sticla de fibre de păr, astfel încât fibrele de păr să-și păstreze structura liberă.


Când aplicați fibre de păr în față, întindeți degetul mare și degetul arătător și plasați-vă mâna pe frunte, chiar sub linia părului. În acest fel, veți împiedica țesăturile de păr să ajungă pe frunte. De asemenea, puteți utiliza dispozitivul de optimizare a părului, un instrument util pentru aplicarea fibrelor de păr în față.


Aplicarea mai puțin frecventă oferă rezultate mai bune. Pentru a vă asigura că nu aplicați prea multe fibre, făcându-le prea grose și, prin urmare, apar prea nenaturale, aplicarea lor în straturi (în mai multe "etape") este mai bună decât dintr-o data. Utilizarea aplicatorului de fibre de păr poate fi utilă.


În cele din urmă, aruncati o privire în oglindă. Continuați să umpleți părul, dacă este necesar. Cu puțină experiență, veți învăța rapid să o aplicați fără a fi nevoie să priviți în oglindă (prea des).


Periați zona tratată ușor și superficial cu mâinile sau cu o perie groasă.


Dacă părul nu este încă suficient de plin, acesta poate fi umplut cu fibre suplimentare și făcut mai ușor cu mâinile sau pieptenele.


Dacă doriți, aplicați pulverizatorul de fibre de la Beaver Professional la zonele tratate. Atunci când faceți acest lucru, păstrați o distanță de aproximativ 30 cm, astfel încât pulverizarea să poată fi dispersată ușor și uniform pe părul și fibrele de păr.


De asemenea, verificați cele 10 sfaturi pentru utilizarea fibrelor de păr pentru rezultate optime.Aveți întrebări cu privire la montarea fibrelor de păr în rutina zilnică? De exemplu, dacă puteți dormi sau puteți exersa cu fibre de păr? Citiți mai jos.Utilizarea zilnică a fibrelor de păr


Potrivit pentru întreaga zi

Fibrele de păr, la fel ca produsele de styling, rămân în părul dumneavoastra pentru întreaga zi după aplicare. Acestea pot fi clătite cu apă și șampon. Verificați cu atenție sfaturile noastre pe această pagină pentru rezultate optime.


Fibrele de păr aderă bine la păr pe cont propriu. Utilizați spray-ul fixativ pentru a îmbunătăți aderența fibrelor la firele de păr. Acest lucru face, de asemenea, fibre mai rezistente la vânt și ploaie.


Spălați părul

Parul poate fi spălat înainte de aplicarea fibrelor. Asigurați-vă că părul este complet uscat când aplicați fibrele, apoi fibrele de păr se pot răspândi bine peste firele de păr. Când aveți fibre de par în păr și vă spălați părul, veți clăti fibrele de păr. Chiar și atunci când ați folosit spray-ul fixativ; spray-ul este bun la manipularea ploii, dar nu poate manevra multă apă.


Îngrijirea părului

Se recomandă ca stilul părului să fie aplicat mai întâi cu un pieptene înainte de aplicarea fibrelor de păr. După ce ați aplicat fibrele de păr, puteți să vă spălați părul în mod superficial și grosier sau să vă pieptezi părul cu mâinile. Când ați folosit pulverizarea fixativă, părul poate fi curățat după ce pulverizatorul a fost uscat pentru un rezultat mai moale. Pulverizarea menține fibrele în poziție.


Utilizați împreună cu gel / produse de styling

Combinația între gel și fibrele de păr este posibilă, dar țineți minte posibilitatea unui rezultat mai puțin bun. Fibrele de păr aderă la firele de păr atunci când se aplică. Gelul face ca firele de păr să rămână împreună, există mai puține fire de păr pentru ca fibrele de păr să adere.


Când utilizați gel, aplicați-l înainte de a aplica fibrele de păr și lăsați gelul să se usuce bine înainte de a începe aplicarea fibrelor. Atunci când aplicați acest lucru în sens invers, gelul umed va trage fibrele părului departe de păr, iar fibrele de păr vor începe să se lipiască împreună.


Alternative, cum ar fi ceara, in cantitati mici, ar putea fi folosite dupa aplicarea fibrelor, pentru ca nu vor face parul umed sau sa incepa sa se lipeasca impreuna. Acest lucru necesită o anumită abilitate și practică. Pulverizarea parului poate fi folosită bine, cu condiția să nu se folosească prea mult, determinând părul să devină umed.Pentru cele mai bune rezultate, vă recomandăm să folosiți numai spray-ul de fixare a fibrelor. Spray-ul aderă fibrele de păr la păr, fără a le șterge. În plus, spray-ul va fixa părul, făcând părul să-și păstreze stilul. Spray-ul fixativ pentru fibre de păr conține, de asemenea, ingrediente pentru a hrăni părul și fibrele de păr.


Utilizați-l în combinație cu o loțiune stimulatoare de creștere a părului

Când utilizați o loțiune stimulatoare de creștere a părului, cum ar fi Spectral.DNC-N, aplicați mai întâi loțiunea și apoi lăsați-o să se înmoaie complet. Folosirea fibrelor de păr va avea un rezultat mult mai bun pe scalpul și părul uscat. Mai mult, loțiunea nu poate fi absorbită în mod corespunzător când se utilizează fibrele.


Utilizați în combinație cu o loțiune stimulatoare de creștere a părului

Când utilizați o loțiune stimulatoare de creștere a părului, cum ar fi Spectral.DNC-N, aplicați mai întâi loțiunea și apoi lăsați-o să se înmoaie complet. Folosirea fibrelor de păr va avea un rezultat mult mai bun pe scalpul și părul uscat. Mai mult, loțiunea nu poate fi absorbită în mod corespunzător când se utilizează fibrele.


O loțiune trebuie utilizată de două ori pe zi. Atunci când utilizați fibre de păr în plus față de loțiune, vă recomandăm următoarea rutină. Aplicați lotiunea dimineața și lăsați-o să se înmoaie în mod corespunzător. Apoi aplicați fibrele de păr. Clătiți părul înainte de a vă culca și / sau spălați părul. Aceasta va spăla fibrele din păr, astfel încât acestea să nu poată cădea în timpul nopții. Apoi aplicați loțiunea și mergeți la culcare.


Înot și exerciții cu fibre de păr

Fibrele de păr pot fi spălate sau pot începe să se adune împreună atunci când părul devine prea umed. Puteti face exercitii de baza, dar fibrele de par sunt mai putin rezistente la transpiratiea grea. Cu pulverizarea fixativă, aceastea rămân, de asemenea, la locul umezelii, dar, la fel ca orice alt produs de coafare, acest spray se va spăla în timpul înotului, în caz de ploi abundente sau de transpirație.


Plimbare / ciclism prin ploaie și vânt

În cazul ploii ușoare până la moderate (și a vântului), fibrele de păr vor rămâne în poziție când a fost folosit sprayul fixativ. Atunci când pulverizarea nu este utilizată, fibrele nu vor fi pur și simplu spălate sau suflate din păr în caz de ploaie sau vânt, dar șansa de a se întâmplă este mărită. În caz de ploi abundente, același lucru este valabil și pentru spălarea părului: fibrele nu sunt rezistente la acest lucru.


Clătirea fibrelor de păr

Veți spăla toate fibrele de păr spălând părul cu șampon.


A dormi cu fibre de păr

Este practic posibil să dormi cu fibrele de păr. Cu toate acestea, există șanse ca fibrele de păr să se piardă în timpul somnului și pot ajunge pe perna dumneavoastra. Vă recomandăm să spălați părul înainte de a dormi.


Depozitarea sticlei cu fibre de păr

Fibrele de păr sunt adesea folosite în baie. Vă recomandăm să faceți acest lucru atunci când baia nu mai este umeda de la dus. Atunci când se aplică, fibrele de păr sunt sensibile la umezeală, făcând posibilă o combinare între ele.


În plus, recomandăm să închideți bine flaconul cu fibre de păr și să păstrați flaconul într-un loc uscat, de preferință în afara băii sau în spatele unei uși din dulap. Sticla este ușor de închis, dar pe termen lung umezeala poate intra în sticlă.

ingrediente

Keratină, clorură de cetrimoniu, silice, DMDM hidantoină, oxizi de fier.


Comentarii

Rezultatele acestui produs pot varia de la o persoană la alta. Nu există nicio garanție a rezultatelor specifice, iar rezultatele pot varia. Produsele de creștere a părului au tendința de a da rezultate mai bune atunci când pierderea părului nu a progresat prea mult.Am fost diagnosticat de dermatolog cu alopecia androgenetica, de aceea am cautat o solutie fara medicamente hormonale.

Fibrele de păr keratin sunt soluția pentru mine și le-aș recomanda oricui, chiar funcționează pentru mine !!!!

Choco, Olanda (4 octombrie 2018) despre Beaver keratin fibre de constructie a parului - maro inchis (12 gr)Fibrele sunt ideale dacă aveți păr mai subțire și mai puțin păr. Eu, din păcate, am părul mult mai puțin după chimioterapie și medicamente. Fibrele asigură că părul este mai plin. Ușor de folosit.

Saskia, Olanda (22 septembrie 2018) despre Beaver keratin fibre de constructie a parului - maro mediu (28 gr)


Lucru bun . Am folosite alte branduri mai scumpe de fibre de păr înainte, dar acest lucru este la fel de bun și îmi potrivește culoarea părului chiar mai bine!

John, Olanda (26 februarie 2013) despre Beaver keratin fibre de constructie a parului - gri (28 g

Costul transportului se aplica per colet, indiferent de numarul de produse comandate.

Costul Livrarii Zona Bucuresti - Ilfov: 16 ron

Costul Livrarii Zona National: 16 ron

Livrare rapida cu costuri mici

Cost transport 10 lei in Bucuresti
Cost transport 16 lei in provincie

Satisfactie garantata

Garantam o comunicare rapida si eficienta

Retur produse 14 zile

Oferim posibilitatea de a returna produsele in 14 zile fara explicatii.