Beaver aplicator fibre de păr

Hover over an image to enlarge

69.00 lei
in stoc
+
Te sunam noi ?

Beaver Professional. Utilizarea aplicatorului facilitează dispersarea precisă și uniformă a fibrelor, astfel încât acestea să arate și mai naturale. Se potrivește atât sticlelor cu fibre de păr de 12 grame, cât și celor de 28 de grame.


Aplicator fibre de păr


Aplicatorul pentru fibre de păr este un accesoriu foarte convenabil atunci când se utilizează fibre de păr Beaver Professional. Este un dispozitiv care poate fi atașat la sticla cu fibre de păr.


Aplicatorul aplică fibrele de păr exact în zonele de subțiere. De asemenea, facilitează dispersarea uniformă a fibrelor, astfel încât acestea să arate chiar mai naturale.


Este ideal pentru a fi utilizat pentru linia frontală a parului, în special în combinatie cu optimizatorul de păr. De asemenea, este foarte bine să acoperiți rădăcinile (când aveți păr vopsit) și să asortati extensiile de păr.


Aplicatorul se potrivește ambelor sticle de fibre de păr de 12 grame și de 28 de grame de la Beaver Professional.

Instrucțiuni de utilizare


Agitați sticla cu fibre de păr.

Deșurubați capacul flaconului pentru fibre de păr. Scoateți cernelul (partea cu găurile mici) prin rotirea ușoară înainte și înapoi.

Înșurubați aplicatorul pe sticlă.

Apăsați în jos pompa. Aplicând mai mult sau mai puțin controlul presiunii, influentati cantitatea de fibre care va fi distribuită.

Se recomandă să scoateți aplicatorul de fiecare dată după ce ați folosit fibrele de păr și să închideți flaconul cu capacul cu șurub. Umiditatea poate provoca aglomerarea fibrelor de păr.


De asemenea, puteți viziona videoclipul de instrucțiuni de mai jos.


Când folosiți aplicatorul, vă recomandăm să agitați în mod regulat flaconul de fibre de păr. Astfel fibrele de păr își păstrează structura liberă.


Pentru a aplica fibrele de păr și mai ușor și cu precizie pe firul parului, puteți utiliza optimizatorul pentru păr. După aplicarea fibrelor de păr, puteți utiliza pulverizatorul de fibre pentru a menține fibrele de păr la locul lor pe tot parcursul zilei.


Pentru mai multe informații despre utilizarea fibrelor de păr, consultați pagina despre fibrele de păr keratină și citiți sfaturile noastre pentru utilizarea fibrelor de păr.


Comentarii

Rezultatele acestui produs pot varia de la o persoană la alta. Nu există nicio garanție a rezultatelor specifice, iar rezultatele pot varia. Produsele de creștere a părului au tendința de a da rezultate mai bune atunci când pierderea părului nu a progresat prea mult.


Sunt coafeza pentru femei și folosesc acest lucru la doamnelor care au subțierea părului hormonala.

Cu cât părul este mai negru și, astfel, fibrele, cu atât mai mult dispare transparența.

Danny, Belgia (28 septembrie 20

Costul transportului se aplica per colet, indiferent de numarul de produse comandate.

Costul Livrarii Zona Bucuresti - Ilfov: 16 ron

Costul Livrarii Zona National: 16 ron

Livrare rapida cu costuri mici

Cost transport 10 lei in Bucuresti
Cost transport 16 lei in provincie

Satisfactie garantata

Garantam o comunicare rapida si eficienta

Retur produse 14 zile

Oferim posibilitatea de a returna produsele in 14 zile fara explicatii.