-49%
Irigator oral Dental Spa

Irigator oral Dental Spa

Disponibilitate: În Stoc

Stoc disponibil: 1

Preţ: 225,00 LEI 115,00 LEI
Cant:
Costul Livrarii Zona Bucuresti -Ilfov: 10 ron
Costul Livrarii Zona National: 15 ron
 Descriere produs  


        Instructiuni de instalare si utilizare a irigatorului oral Dental Spa 
 

 • Continut set:
 • 1 furtun;
 • 5 capete (diferite culori)
 • 1 distribuitor robinet + accesorii


        Inainte de a instala irigatorul oral Dental Spa trebuie sa desurubati perlatorul existent de pe robinet. In functie de model, s-ar putea sa fiti nevoiti sa utilizati unelte specializate. Pentru a evita ranirea accidentala, puteti folosi un prosop cu care sa va protejati mana de eventuale parti ascutite ale perlatorului. 
        Pasul 1: Inlocuiti peraltorul existent cu adaptorul din coletul expediat. Verificati prezenta garniturii deasupra distribuitorului, ca in imaginea de mai sus. Distribuitorul se va monta pe robinet prin insurubare, in sens invers fata de demontarea perlatorului. Pentru a evita ranirea accidentala, puteti folosi un prosop cu care sa va protejati mana de eventuale parti ascutite ale distribuitorului. In cazul putin probabil in care distribuitorul nu se potriveste pe robinetul dumneavoastra, in pachet aveti incluse alte cateva variante de adaptoare care ar trebui sa se potriveasca. 
        Pasul 2: Insurubati distribuitorul pe adaptorul deja montat pe robinet. Verificati prezenta garniturii de cauciuc intre distribuitor si adaptor. 
        Pasul 3: Introduceti terminatia din plastic a furtunului in inelul albastru al distribuitorului. In cazul in care doriti pe viitor sa inlaturati furtunul din distribuitor, apasati usor pe inelul albastru si trageti de terminatia din plastic a furtunului in sens invers. Aceasta operatiune se poate repeat ori de cate ori doriti sa montati/demontati irigatorul oral. 
        Pasul 4: Desurubati elementul de retinere al furtunului de pe manerul irigatorului oral. Introduceti capatul liber al furtunului prin acest element de retinere si cuplati furtunul la manerul irigatorului prin presare. Cand furtunul a ajuns in capatul locasului din maner, insurubati elementul de retinere inapoi pe maner. In acest fel furtunul a fost cuplat la manerul irigatorului oral. 
        Pasul 5: Fixati suportul irigatorului oral (utilizand suruburile sau banda dublu adeziva din coletul expediat) intr-o zona convenabila pentru dumneavoastra. 
        Pasul 6: Pozitionati maneta distribuitorului in jos. Porniti apa. Apa ar trebui sa curga normal, fara sa existe scurgeri pe langa noul distribuitor. 
        Pasul 7: Opriti apa. Pozitionati maneta distribuitorului pe orizontala, pentru a dirija apa catre irigatorul oral. Porniti apa foarte incet. Reglati presiunea si temperatura apei pana la valorile dorite. 
        Gata. Acum puteti incepe sa utilizati irigatorul oral. 
        Se utilizeaza intotdeauna o presiune scazuta a apei si doar apa calduta. Incepeti cu o presiune scazuta a apei, pe care o cresteti apoi dupa preferinta, pe masura ce vi se tonifica gingiile in urma folosiri uzuale. La inceput puteti sa simtiti o senzatie de gadilat, ea este normala si in curand vi se vor obisnui gingiile cu stimularea regulate. 
        Daca simtiti discomfort, reduceti imediat presiunea apei! 
        Varful irigatorului se tine foarte aproape de gingii, aproape ca le atinge. Plimbati irigatorul incet de-a lungul liniei gingiilor si opriti-va putin in fiecare spatiu interdentar. Continuati pana curatati toate zonele dintre dinti si de deasupra lor. 
 

 • Aspecte legate de siguranta:
 • Instruiti si supravegheati copiii cand utilizeaza irigatorul bucal.
 • Nu directionati jetul de apa sub limba, in ochi, urechi sau nas.
 • Utilizarea corecta a produsului nu produce niciun fel de durere. Daca irigarea este dureroasa, reduceti presiunea apei si reglati temperatura astfel incat sa fie confortabil. Daca durerea persista, opriti folosirea irigatorului si adresati-va unui stomatolog.
 • Respirati doar pe nas atunci cand folositi irigatorul bucal, altfel exista riscul sa inhalati apa.
 • Daca ati suferit vreo interventie chirurgicala la nivelul gurii in ultimele 12 luni, contactati-va stomatologul inainte de a utiliza irigatorul bucal.
 • Atunci cand incepeti sa folositi irigatorul (sau alte metode de igiena dentara), gingiile pot sangera usor. Contactati un stomatolog daca apare o sangerare in exces.


        Acest produs este destinat igienei orale. Nu il folositi in alte scopuri. Folositi produsul corespunzator, conform descrierii din instructiuni si in functie de recomandarile dentistului dumneavoastra. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele rani datorate folosirii necorespunzatoare.