-67%
Perna cu memorie Memory Foam

Perna cu memorie Memory Foam

Disponibilitate: În Stoc

Stoc disponibil: 1

Preţ: 180,00 LEI 59,00 LEI
Cant:
Costul Livrarii Zona Bucuresti -Ilfov: 10 ron
Costul Livrarii Zona National: 15 ron

Perna cu Memorie este o perna comoda cu forma clasica. Umpluta cu granule de spuma vascoelastica, asigura suport anatomic pentru vertebrele cervicale, cap, umeri si relaxeaza muschii. Spuma vascoelastica se adapteaza formei gatului in timpul somnului, favorizand astfel un somn linistit si odihnitor.

Este conceputa pentru persoanele care prefera sa doarma pe burta sau intr-o parte si pentru cele care adora pernele mari, ce pot fi ajustate pentru un confort optim.

Spuma cu memorie este termosensibila,revine intotdeauna la forma initiala, si se adapteaza formei unice a corpului fiecaruia. Puteti indoi, turti sau rula perna, iar aceasta va reveni la forma initiala dupa utilizare. Elasticitatea spumei vascoelastice face ca perna sa nu se aplatizeze in timpul somnului, oferind astfel suport intreaga noapte si asigurand un somn bun.

Fata de perna cu bumbac, gratuita

Pe langa perna Perna cu Memorie veti mai primi o fata de perna de culore alba, din Bumbac 100%, gratuit; aceasta se poate spala la masina, la 60˚C.


Calmeaza durerile si ofera un somn confortabil

Perna cu Menorie este conceputa pentru a se adapta formei corpului si ofera un confortregal deosebit. Din acest motiv este foarte apreciata in randul persoanelor in varsta, care au nevoie de suport in timpul somnului, dar o recomandam si tinerilor. Perna din spuma vascoelastica previne durerile de gat cauzate de pozitiile anormale de somn, de mentirea unei pozitii un timp prelungit sau saltele de calitate inferioara.

Pe langa acestea, perna:

ajuta la mentinerea pozitiei corecte a corpului in timpul somnului, permitand alinierea corespunzatoare a capului, gatului, umerilor si coloanei
reduce senzatia de rigiditate cu care va treziti
se adapteaza pozitiei dumneavoastra de somn, reducand astfel presiunea asupra punctelor sensibile ale corpului (ceafa, muschii gatului si umerilor, vertebre)
imbunatateste calitatea somnului incepand din prima noapte.
Pentru persoanele care prefera sa doarma pe burta sau intr-o parte

Perna cu Memorie este recomandata pentru toate pozitiile de somn, dar este benefica in mod special pentru cei care dorm pe burta sau intr-o parte. Pentru aceasta pozitie este necesara o perna cu o inaltime medie, pentru a evita ridicarea vertebrelor gatului intr-o pozitie nefireasca, ce poate solicita prea mult muschii, provocand dureri de gat si coloana sau chiar dureri de cap.

Dimensiune 50x30

Nucleu Memory foam

Suprafata Cover fabric:100% cotton; Cover filling: Wellsleep® Advanced; Cover sides: 100% polyester (3D Airmesh); Inner cover: 100% polypropylene